Liceu de Barcelona

Redisseney de la marca Liceu de Barcelona

 

Canvi en la manera d’entendre aquesta institució: Tenint en compte que tot el conjunt del liceu és molt elitista, hermètica, seriosa volem donar-li un gir de 360º i pensar en el redisseny d’un liceu molt més kitsch, tenint en compte l’espai, canviant els tèxtils i les cadires, així com la vestimenta de les persones que volen entrar-hi, si hauria d’anar o no amb etiqueta i de negre o d’altres maneres i a la vegada com s’haurien de comportar… Intentarem donar una volta aquest món de la música clàssica i fer un disseny en diferents àmbits: gràfic, espai, indumentària, conductes…

 

Sistema gràfic:

 

  1. Ens basem amb els plànols i les seves formes més bàsiques per treure figures geomètriques que seran la base de la nostra proposta. De tal manera que es reflexa a tot el sistema l’esquelet del liceu.
  2. L’estil en el que ens basem (sense arribar a ser-ho) per ser contraris al de l’actual Liseu és el kitsch i per tant, utilitzarem colors diferents colors llampants perquè destaquin.
  3. El liceu formal que juga amb el negre i el blanc i sembla que l’entrada només sigui per adults. Canviar radicalment l’estètica i el concepte del liceu perquè convidi a més persones a poder-hi accedir.
  • El liceu: luxós, clàssic, rígid, hermètic, elitista…
  • El nou liceu: Colors, formes, popular, amable, econòmic…
Category:
Date: