Title Image

Càntiraires

El projecte que presentem vol ser un renaixement de la festa popular del càntir d’Argentona. La història ha fet d’aquest objecte un símbol, una identitat i un sentiment per al poble i és per això que no volem que aquesta tradició caigui en l’oblit.

Volem dinamitzar la festa, fer-la més oberta, més popular i més participativa. L’activitat consisteix en implicar la gent en la festa, ja que fins ara, els càntirs només eren tractats per personalitats conegudes. Nosaltres volem apropar el càntir a la gent, tot fent-la partícip del procés de producció dels càntirs i crear així un projecte d’interès global que atregui tant als del poble com als de fora per assistir i participar a la festa.

Volem intervenir en l’espai públic d’Argentona, en els seus carrers, posant 5 càntirs gegants elabo- rats de fusta per a que la gent hi participi i s’expressi lliurement.Tot aquell que s’hi apropi podrà escollir com vol que sigui el càntir de l’any d’Argentona. Es podrà pintar o intervenir de diferents maneres.

Category:
Date: